Ik ben in 1962 te Utrecht geboren en heb mijn kindertijd in een naburig dorp doorgebracht. Na verschillende theater-trainingen, een religieuze studie van drie jaar en div. trainingen op gebied van bewustwording, vormde mijn gezin zich en verhuisde wij voor de kinderen van Amsterdam naar een dorp. Van daaruit heb ik een driejarige HBO opleiding voor hypno- regressie en reïncarnatie therapie gevolgd en werd bestuurslid (PR) van de NBVH. Ik deed de redactie van de TETH (het vakblad van de NBVH), waardoor ik aanvullend diverse extra studies heb kunnen volgen.

Sinds ’94 ben ik werkzaam binnen de psychosociale hulpverlening en bemerkte dat er regelmatig hulpvragen kwamen, waar weinig ‘praktische’ hulp (binnen het reguliere circuit) voor werd geboden. Dat moest anders kunnen, dus heb ik vooral een praktische manier van therapie / hulp verlenen ontwikkeld, waarbij de cliënt centraal staat. Ook binnen het bedrijfsleven is mij opgevallen dat probleem- en conflictsituaties veelal ontstaan door een gebrek aan communicatieve vaardigheden. Hierop inspelend heb ik een eigen stijl in trainen voor bedrijven ontwikkeld.

Mobile:   06-10121566

Mail:       nicole@inbalance-info.com

Website: www.inbalance-info.com

 

Waarneming bij langdurige afwezigheid en/of dossierovername bij sterfte: Heidi Schuitenmaker