De warm-water float massage is een zachte full-body oliemassage terwijl je op een warm-watermatras op de tafel ligt. Dit in combinatie met chromotherapie (Crystal Bed) helpt je brein naar balans Het brengt een diepe en complete ontspanning. De kalmerende muziek op de achtergrond versterkt deze warm-waterfloating ervaring. Deze massage is perfect voor mensen die moeite hebben om in slaap te komen en voor zwakke bot- en spiercondities.

De Detox en Deep Healing massage is een normale massage waarbij de focus ligt op het loslaten van de verhalen in het lichaam, waardoor de energie geblokkeerd raakte. Deze geblokkeerde energie zorgt voor pijn en chronische problemen in het lichaam. De blokkering kan het gevolg zijn van ongelukken of traumatische situaties, jeugdtrauma’s en zelfs genetische patronen die in het lichaam worden vastgehouden. Bij deze massage gebruik ik verschillende technieken om ruimte te creëren in het lichaam, zodat de oude verhalen los gelaten kunnen worden en de eigen natuurlijke energie weer vrijer kan stromen.

Cranio Sacraal is een behandeling voor wanneer het hoofd overloopt zodat er echt niets meer bij kan. Ik help dan om de gedachten weer op orde te brengen, en rust te creëren in het hoofd door middel van Craniaal Sacraal therapie. Na een paar sessies is het al merkbaar dat het ritme van het leven weer terug komt daardoor word het weer een stuk minder druk.