In 1966 ben ik in the USA geboren, afgestudeerd als basisschool onderwijzeres en volgde een cursus ‘begeleiding van moeilijk opvoedbare kinderen’. In mijn werk als docent ervoer ik de opkomst van Ritalin, e.d. medicamenten, als beangstigend. Niet alleen omdat de kinderen zo onderdrukt werden, maar vooral omdat niemand interesse leek te hebben wat de oorzaak of mogelijke reden was dat steeds meer jonge kinderen ‘moeilijk opvoedbaar’ leken te zijn of als zodanig werden ervaren. Ik zag in elk kind echter ook hele mooie dingen en had moeite met het al te makkelijke verdoven.

Mijn passie voor kinderen heeft mij aangezet tot het zoeken naar andere oplossingen. Zo deed ik cursussen over de wisselwerking van ons lichaam, met het brein, de emoties en geestelijk leven.

In 2000 ben ik met mijn gezin naar Nederland gekomen en ben in 2005 binnen ‘In Balance’ mijn praktijk begonnen. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen en maak gebruik van disciplines als; Axiatonal therapie, Kinesiologie en Kristal-Licht Therapie. Daarnaast geef ik les in het regenereren van het lichaam door supplementen en oefeningen. Want zodra lichaam, emotie en geest op een lijn zitten ontstaat er rust, waardoor gezondheid en gedrag geoptimaliseerd wordt. Het gaat er om dat men ‘In Balance’ is.

Mobile:    06-40809675

Mail:       lauree@live.nl

Website: www.kristallichttherapie.com

Waarneming bij langdurige afwezigheid en/of dossierovername bij sterfte: Heidi Schuitemaker